Güvenlik güçleri hainlerin peşinde

Düzenleyen:
Güvenlik güçleri hainlerin peşinde

GÜNDEM Haberleri

PKK’lılar kazdıkları tünellerden başlarını çıkaramıyor, can derdine düşen teröristler kaçarken silahlarını bile alamıyor...

Güvenlik güçleri, operasyonların başladığı temmuz ayından bu yana bitme noktasına gelen hainlere göz açtırmıyor. Asker ve polisle karşı karşıya gelmekten korktukları için bomba tuzaklayan, kazdıkları tünellerden başlarını çıkaramayan PKK’lılar tek tek temizleniyor. Dünkü operasyonlarda Mardin ve Şırnak’ta 13 teröristi etkisiz hale getiren güvenlik güçleri, Muş’ta da köy korucularını çembere almaya çalışan teröristlere hava destekli operasyon düzenledi. Çıkan çatışmada iki terörist öldürülürken, bir terörist de yaralı olarak ele geçirildi. Şırnak’ta 3, Tarsus’ta 2 ve Batman’da 1 olmak üzere, toplam 6 PKK’lı yakalandı. Gaziantep’te ise terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 8 iş birlikçi gözaltına alındı. 
 SİLAHLARI GÖMMÜŞLER:  Temizlik harekâtının sürdüğü Silopi’de ise teröristler saklandıkları deliklerden tek tek temizleniyor. Toprağın altına gömdükleri çok sayıdaki silah ve mühimmat da eğitimli köpekler yardımıyla tespit edildi. Hakkâri Yüksekova’da ise teröristlerin kaçarken silah ve mühimmatlarını bile almadan geride bırakmaları dikkat çekti.
 PKK’LI BEKÇİLER: Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 bekçi, PKK mensuplarına yardım ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Bekçilerin, mesaileri bittikten sonra sokağa çıkma yasağının ve operasyonların sürdüğü mahallelerde teröristlerle birlikte ‘hendek’ nöbeti tuttuğu belirlendi. Devletten maaş alan hainlerin ihaneti bununla da sınırlı kalmadı. 20 yıldır polis teşkilatında görevde yapan A.Y ve Y.Y’nin, PKK’ya yönelik düzenlenecek operasyonlar öncesi örgüte bilgi aktardıkları, teröristlerin silah ve mühimmatlarını da evlerinde sakladıkları belirlendi.
 MİLLİ HAİN:  PKK’ya eleman sağlayan ve hakkında tutuklama kararı bulunan eski milli okçu Serdar Macit, Siirt’in Kurtalan İlçesi’nde yakalandı. Eskiden Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı’nda yer alan Serdar Macit’in bir süre Kobani’de eğitim aldığı öğrenildi.
 3 TON BOMBA:  Teröristlere göz açtırmayan polis ekipler, Mardin’in Yeşilli İlçesi’nde, emniyet müdürlüğü önünden geçen bir minibüsten şüphelenip durdurmak istedi. Polisler, ‘dur’ ihtarına uymayan aracın lastiklerine ateş açıp edip patlattı. Minibüsteki teröristler, Ömerli İlçesi yol ayrımında aracı bırakıp kaçtı. Polis ekiplerinin terk edilen minibüste yaptığı aramada, içinde yaklaşık 3 ton bomba bulundu. Araçtaki uzaktan kumandalı düzenek etkisiz hale getirilirken, minibüsün sansasyonel eylemde kullanacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...