Bezmialem Camii'nde tarihi an!

Düzenleyen:
Bezmialem Camii'nde tarihi an!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam zirvesine katılan bütün devlet başkanları ile birlikte Dolmabahçe Bezmialem Cami'nde cuma namazı kılıyor. Bezialem camii ilk kez böyle bir tarihi ana tanıklık ediyor.

Harbiye'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İslam İşbirliği Teşkiyatı(İİT) 13. İslam Zirvesi'ne katılan temsilcilerden birçoğu, Cuma namazını Dolmabahçe'deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii'nde kıldı. Cuma namazı öncesi cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Kabataş- Beşiktaş arasındaki Meclis-i Mebusan caddesi araç trafiğine kapatıldı. Aynı şekilde zirvenin yapıldığı İstanbul Kongre Merkezi'nden Dolmabahçe'ye inen yol da sadece protokol geçişlerine açık tutuldu.

Ayrıca Karaköy istikametinde belirli noktalar ile Piyalepaşa Tüneli de güvenlik sebebiyle trafiğe kapatıldı.

Bezmialem Camii'nde tarihi an!
CAMİYE TURKUAZ RENKLİ HALI

Cami avlusu bariyerlerde kapatıldı. Bariyerlerin üreni de mavi örtü çekildi. Aynı şekilde cami girişine protokolde kullanılan turkuaz rengi halı serildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma namazının ardından İİT Genel Sekreteri İyad Medeni ile Ortak Basın Toplantısı için yeniden İstanbul Kongre Merkezi'ne geçeceği öğrenildi.
Bezmialem Camii'nde tarihi an!

"Bezmialem Camii'nde tarihi an!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...