İstanbul'da sıcak saatler, 2 ilçede bomba paniği var!

Düzenleyen:
İstanbul'da sıcak saatler, 2 ilçede bomba paniği var!

GÜNDEM Haberleri

Vezneciler'de sahibi bilinmeyen siyah renkli bir çanta, Haliç Köprüsü üzerinde de terk edilen bir motosiklet polisi alarma geçirdi. Vezneciler'deki şüpheli çanta kontrollü bir şekilde patlatıldı

Vezneciler'de geçtiğimiz haftalarda bombalı saldırının düzenlendiği bölgenin yakınında bulunan Damat İbrahim Paşa Camii önüne bırakılan sırt çantası olay yerine gelen bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle kontrollü şekilde patlatıldı. Güvenlik önlemleri altında atlatılan çantadan kişisel eşyalar çıktı. Araç trafiğine kapatılan Şehzadebaşı Caddesi ise tekrardan trafiğe açıldı. 

POLİS ALARMA GEÇTİ

Vezneciler'de sahibi bilinmeyen siyah renkli bir çanta, Haliç Köprüsü üzerinde de terk edilen bir motosiklet nedeniyle polis önlem aldı.Fatih Vezneciler'de Damat İbrahim Paşa Camii'nin önüne bırakılan paket polisi alarma geçirdi. Cadde trafiğe kapatılırken, olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi.

CADDE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI
Vezneciler'de geçtiğimiz haftalarda bombalı saldırının düzenlendiği bölgenin yakınında bulunan Damat İbrahim Paşa Camii önüne bırakılan bir sırt çantası vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, bölgede geniş güvenlik çemberi oluşturdu. Şehzadebaşı Caddesi tamamen araç trafiğine kapatılırken, bölgeye bomba imha uzmanları sevk edildi. Uzman ekibin olay yerine gelmesi bekleniyor.

HALİÇ'TE TERK EDİLMİŞ MOTOSİKLET
Haliç Köprüsü Ankara istikametinde orta köprü üzerine terk edilen bir motosiklet polisi alarma geçirdi. Şüpheli motosiklet nedeniyle şeritlerden biri kapatılırken polis inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...