Sağlık Bakanı, patlamada yaralananları ziyaret etti

Düzenleyen:
Sağlık Bakanı, patlamada yaralananları ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Akdağ:"Şimdi yaralıları ve ailelerini ziyaret ediyorum. Hem onların yanında durduğumuzu kendilerine gösteriyoruz hem de arkadaşlarımızın yaptığı hayırlı hizmetleri görüyoruz."

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında yaralanıp İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde tedavileri devam eden hastaları ziyaret etti. Akdağ, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Güloğlu, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu ve Başhekim Prof. Dr. Şükrü Öztürk'ten bilgi alırken, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret etti, aileleriyle görüştü. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Bakan Akdağ, "Şimdi yaralıları ve ailelerini ziyaret ediyorum. Hem onların yanında durduğumuzu kendilerine gösteriyoruz hem de arkadaşlarımızın yaptığı hayırlı hizmetleri görüyoruz. Gerçekten bu ziyaret ettiğim beşinci hastane. Bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum, sizin de vesilenizle çok gayretli bir iş çıkarmışlar. Yaptıkları iş çok büyük takdire değer." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...