Osmangazi Köprüsü'nde 4 dakika süren geçiş, yoğunluktan 8 dakikaya çıktı

Düzenleyen:
Osmangazi Köprüsü'nde 4 dakika süren geçiş, yoğunluktan 8 dakikaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

Hizmete açılan ve bayram boyunca ücretsiz kullanılan Osmangazi Köprüsü'de bayram yoğunluğunden nasibini aldı. Köprüdeki 4 dakikalık ortalama geçiş süresi 8 dakikaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın önceki gün hizmete açtığı Osmangazi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu başladı. Normalde 4 dakikada karşıya geçilebilen köprüden yoğunluk nedeniyle 8 dakikada karşıya geçilebiliyor.

İLK DURAK OSMANGAZİ

İstanbul-İzmir arası ulaşım mesafesini 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı, Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk başladı. 9 günlük bayram tatili ile birlikte memleket yollarına düşen vatandaşların ilk tercihi Osmangazi Köprüsü oldu. İstanbul'dan yola çıkan vatandaşlar, Gebze kavşağından Osmangazi köprüsü bağlantı yoluna dahil oluyor. 40 kilometrelik bağlantı yolunun ardından sürücüler Osmangazi Köprüsü'ne ulaşıyor.

4 DAKİKALIK GEÇİŞ SÜRESİ 8 DAKİKA OLDU

Osmangazi Köprüsü'nü kullanan sürücüler Altınova'ya 4 dakikada ulaşabiliyor. Yoğunluk nedeniyle 4 dakikalık süre 8 dakikaya çıktı. Köprünün kuzey yaklaşım viyadüğünde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Güney Yaklaşım viyadüğünde ise Yalova İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler görev yapıyor.

11 TEMMUZ'A KADAR ÜCRETSİZ

Osmangazi Köprüsü'nden vatandaşlar 11 Temmuz tarihine kadar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Ege bölgesine gidecek vatandaşların Osmangazi Köprüsü'nü kullanması TEM otoyolunu rahatlattı. TEM otoyolunda geçen senelerde yaşanan yoğunluk gözlenmedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...