HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü hacker grubu Ermenistan'ın Türkiye'deki ajanlarını deşifre etti

Düzenleyen: /
Ünlü hacker grubu Ermenistan'ın Türkiye'deki ajanlarını deşifre etti
Anti Armenia Team, Hacker, Haber

GÜNDEM Haberleri

Ünlü hacker grubu Anti Armenia Team, Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi sunucularını hackledi. Böylece Ermenistan'ın Türkiye içerisinde yetiştirdiği ajanlar tek tek deşifre oldu.

Ermenistan'ın önemli sitelerini hackleyen Anti-Armenia Team, bu kez de Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi'nin (NSS) sunucularına sızdı. Yüzlerce data çeken hacker grubu, Türkiye ile ilgilide çarpıcı ve önemli bilgilere ulaştı. Günlerce çalışan hackerler, Ermeni devletinin Türkiye içerisindeki ajanlarının kimlik bilgilerine ulaştı. Türkiye içerisindeki onlarca ajanı tek tek ifşa eden hackerler, bu bilgileri de sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Türkiye'de faaliyet göstererek bilgi sızdırmışlar
Ermenistan'a çalışan ajanların Türkiye'deki kritik noktalarda konuşlandığı ve Türkiye içerisindeki bazı bilgi ve belgeleri sızdırdığı iddia edildi. Öte yandan, Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi'ndeki (NSS) gizli datalardan fotoğraflarına ulaşılan kişilerin HDP mitinglerinde fotoğrafları da ortaya çıktı. O kişilerden olan ve Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi personel listesinde adı bulunan Hazal I.'nın da Türkiye içerisindeki çok popüler bir üniversitede eğitim gördüğü ve Ermenistan'a çalıştığı öne sürüldü. Ortaya çıkan bu durum ise Ermenistan'ın Türkiye üzerindeki oyununu gözler önüne serdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...