HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çatışmada yaralanan hükümlü hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çatışmada yaralanan hükümlü hayatını kaybetti
Çatışma, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Sultangazi'de 25 suçtan aranması ve hakkında 9 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve dur ihtarına uymayarak aracıyla kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından vurulan hükümlü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sultangazi'de 25 suçtan aranması ve hakkında 9 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve dur ihtarına uymayarak aracıyla kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından vurulan hükümlü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Sultangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gazi Karakolu'na seyir halindeyken Cebeci Caddesi'nde bir aracın içerisindeki 25 suçtan aranması ve hakkında 9 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Halil Gülden (35) ile 23 suçtan aranması olan Ömer K'ya dur ihtarında bulunmuştu. İhtara uymayarak kaçmaya çalışan şüphelilere, polis ekiplerince ateş açılmış, çıkan çatışmada Gülden ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Hastanede tedavi altına alınan şüpheli Gülden, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Beraberinde bulunan ve 23 suçtan dolayı yakalama emri bulunan Ömer K.'nın ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...