HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kurtulmuş'tan Yunan Bakan'a Kardak yanıtı

Düzenleyen: /
Kurtulmuş'tan Yunan Bakan'a Kardak yanıtı
Numan Kurtulmuş, Yunanistan, Kardak, Türkiye, Haber

GÜNDEM Haberleri

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Kardak kayalıklarının Türkiye için sembolik bir anlamı olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin Ege'deki haklarını korumadaki kararlılığını dile getirdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"KARDAK KAYALIKLARININ TÜRKİYE İÇİN SEMBOLİK BİR ANLAMI VAR"

Yunanistan Savunma Bakanı'nın Kardak kayalıklarına ilişkin açıklamasıyla ilgili bir soruya yanıt veren Kurtulmuş, "Türkiye, Ege'deki haklarını bilmektedir. Ege'de hiçbir oldu-bittiye şimdiye kadar müsaade etmediği gibi bundan sonra da etmeyecektir. Kardak kayalıklarının Türkiye için sembolik bir değeri, anlamı vardır. Kardak kayalıklarındaki bu sembolik anlama bağlı olarak Türkiye her türlü hakkını, hukukunu Ege Denizi'nde koruyabilecek güce de kudrete de imkana da stratejiye de sahiptir." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...