HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit yakınları ve gazilerin katıldığı iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: "Türkiye'nin darbeler dönemini kapattığını sandığımız bir dönemde yaşadığımız 15 Temmuz milletimizin hafızasında derin izler bırakmıştır. O gün verdiğimiz şehitlerimizin tek bir kanı, tek bir nefesi boşa gitmemiştir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Ülkemizi dilim dilim doğramak için yutmak için kurulan planları, Çanakkale'de yerle yeksan etmiştik. 15 Temmuz'da heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Askerlerimiz bölücü teör örgütleri ile mücadele heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Suriye'deki Fırat Kalkanını'da bu kapsamda sayabiliriz.

- Türkiye'nin darbeler dönemini kapattığını sandığımız bir dönemde yaşadığımız 15 Temmuz milletimizin hafızasında derin izler bırakmıştır. O gün verdiğimiz şehitlerimizin tek bir kanı, tek bir nefesi boşa gitmemiştir. 

- 15 Temmuz’un diğer darbelerden farkı milletimizin ortaya koyduğu iradedir. Bu millet o gece göğsünü siper etti. Bir şey ortaya çıktı. İman geçilmez bir kaledir.

- 15 Temmuz günü FETÖ'nün üzerine tüm milletimiz yürümüştür. Milletlerin tarihlerinde böyle şahlanış dönemi her zaman ortaya çıkmaz. 

- Şunu açık bir şekilde söyleyeyim. Haklarınız konusunda bazı aksamalar olabilir. Fakat bu aksamalar içinde Aile bakanlığımız her zaman yanınızdadır. Valiliklerimizde aynı şekilde. Eğer hiç birisi gereğini yerine getirmiyorsa, bizim kapımızı çalın. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...