Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkent’te uyuşturucu operasyonu: 84 gözaltı

Düzenleyen:
Başkent’te uyuşturucu operasyonu: 84 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Ankara Valiliği, 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen 41 ayrı operasyonda, 39’u uyuşturucu ticareti yapmaktan, 33’ü uyuşturucu kullanmaktan, 12’si ise diğer suçlardan olmak üzere 84 kişi hakkında işlem yapıldığını açıkladı. Valilik, çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini de bildirdi.

Ankara Valiliği, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 17 Eylül-24 Eylül 2017 tarihleri arasında uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamaya göre, 1 hafta içerisinde meydana gelen 41 ayrı olayla ilgili olarak 39 şüpheliye uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma suçundan, 33 şüpheliye uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanma suçlarından, 12 şüpheliye ise diğer suçlardan işlem yapıldı. Olaylarla ilgili yakalanan şüphelilerden 47’si savcılık talimatıyla salıverilirken, 31’i tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 6 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yapılan çalışmalarda, 12 kilo 347 gram esrar, 120 gram eroin, 2 gram kokain, 7 bin 170 adet sentetik ecstasy hap, 44 gram skunk, 6 gram bonzai, 29 adet sentetik ecza hap, 4 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 7 adet tabanca fişeği, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 28 bin 525 TL para ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...