Türk ve Sırp bakanlar arasında işbirliği müzakereleri

Düzenleyen:
Türk ve Sırp bakanlar arasında işbirliği müzakereleri

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sırbistan ziyaretinde eşlik eden Bakanlar, Sırp mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen görüşmelerin ana başlığını Türk Akımı ve altyapı ve ticaret sahasındaki ikili anlaşmalar oluşturdu.

Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen görüşmelerin ana başlığını Türk Akımı ve altyapı ve ticaret sahasındaki ikili anlaşmalar oluşturdu

BERAT ALBAYRAK İMZA ATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in Sırbistan Sarayı'nda baş başa ve heyetler arası görüşmelerinin ardından iki ülke arasında bazı anlaşmaların imza töreni gerçekleşti. Türkiye adına anlaşmaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak imza attı.

BAKANLAR DA KATILDI

Görüşmelere, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Orman ve Suişleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katıldı. Görüşmelerde Türkiye ve Sırbistan arasında bugün imzalanan 16 anlaşmanın müzakereleri yapıldı. Bakanlar arası görüşmelerin ardından Türkiye ve Sırbistan arasında heyetlerarası toplantıya geçildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...