Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Prof. Dr. Ersan Şen, Meclis'i işaret etti! "Türkiye'nin önünde af var, çıkacak"

Avukat Prof. Dr. Ersan Şen, TGRT Haber'de katıldığı programda Türkiye'de genel affın gündemde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin önünde af var, çıkacak. Meclis Komisyonu neden sürekli toplanıyor?" dedi. Affa karşı olduğunu vurgulayan Şen, mevcut gidişatın bu yönde ilerlediğini ifade etti. Artan çeteleşme ve asayiş sorunlarına da değinen Şen, idam cezasının geri getirilmesi çağrısında bulundu.

Kaydet
a- | +A

Türkiye'de genel af çıkıp çıkmayacağı konusu uzun bir süredir gündemdeyken Avukat Ersan Şen'den dikkat çeken çarpıcı bir çıkış geldi.

TGRT Haber'de yayımlanan Taksim Meydanı programında Prof. Dr. Ersan Şen önemli açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE AF VAR"

Bir süredir gündemde olan genel af konusuna ilişkin konuşan Şen, "Türkiye'nin önünde af var, çıkacak. Meclis Komisyonu neden hep toplanıp duruyor?" dedi. Şen ayrıca, af çıkmasına karşı olduğunu ancak gidişatın bunu gösterdiğini de ifade etti.

Prof. Dr. Ersan Şen, Meclis'i işaret etti! "Türkiye'nin önünde af var, çıkacak" - 1. Resim
Başlık ResmiProf. Dr. Ersan Şen, Meclis'i işaret etti! "Türkiye'nin önünde af var, çıkacak" - 1. Resim

"GETİRELİM ÖLÜM CEZASINI"

Son dönemdeki çeteleşme ve asayiş sorunlarına da değinen Şen, "İnsan hayatına karşı işlenen suçlarda idam getirilmeli. Getirelim ölüm cezasını. Sebepsiz yere birilerinin canına kastediyorsun, 5-10 sene sonra serbest dolaşıyorlar. Böyle bir meydan var mı?" ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.