HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Afganistan’da su kuyusu açtı

Düzenleyen: /
Afganistan’da  su kuyusu açtı
Afganistan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır birçok hizmete imza atan İhlas Vakfı, hayırseverlerin yardımları ile Afganistan’ın Şibirgan şehrinde su kuyusu açtı.

43 yıldır hem ülkemizde hem de yurt dışında yaptığı birçok hizmetin karşılığı olarak Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile ‘Kamu Yararına Çalışan Vakıf’ statüsü kazanan İhlas Vakfı, içme suyu olmayan Afganistan’ın Şibirgan şehrine bağlı Kızılayak köyünde hayırseverlerin yardımları ile su kuyusu açtı. 
Bölgedeki içme suyu kaynaklarının tuzlu olmasından dolayı istifade edilemeyen Şibirgan’da açılan su kuyusundan 5 köy faydalanacak. Kuyunun açılış töreninde bir konuşma yapan İhlas Vakfı Afganistan temsilcisi Abdülhakim Mahdum, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İhlas Vakfının kurucusu merhum Enver Ören’e, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’e ve kuyunun açılmasına destek veren bütün hayırseverlere dua etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...