HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Afgan talebelerden Erdoğan’a dua

Düzenleyen: /
Afgan talebelerden Erdoğan’a dua
Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

İhlâs Vakfı, hayırseverlerin yardımlarını Afganistan’ın Şıbırgan vilayetinde bulunan Kızılayak Medresesine ulaştırdı.

İhlas Vakfı, kurucusu merhum Enver Ören’in “Ata yurdu Afganistan’a elinizden geldiği kadar yardımcı olun, hayırseverlerin yardımlarını ulaştırın” vasiyetleri çerçevesinde bu ülkedeki öğrenci yurtları ile medreselere her ay muntazam olarak yardım ulaştırarak Afgan halkının hayır dualarını almaya devam ediyor. İhlâs Vakfı İcra Kurulu Üyesi Şaban Çakır ve Mustafa Sertel, hayırseverlerin yardımlarını Afganistan’a giderek Şıbırgan vilayeti, Kızılayak beldesinde 75 erkek ve 60 civarında kız talebeye hizmet veren medreseye ulaştırdı. Yardım ve hediyelerin dağıtılmasının ardından son devir Türkistan velîlerinden “Halîfe-i Kızılayak”ın torunlarından Müderris Abdülhakim Mahdum’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İhlâs Vakfı mensupları ile hayırseverlere yaptığı dualara, günahsız ağızlar en kalbi duygular ile “Âmin” dedi.
İhlâs Vakfı heyeti, Afganistan’da bulunduğu süre içerisinde suyu olmayan Kızılayak beldesine su kuyusu açarak 10 bin kişiyi suya kavuşturdu. Ayrıca, 9 ay su bulunmayan Mezar-ı Şerif vilayetinin Devlet Abat beldesine su kuyusu kazı çalışmaları başlatıldı. Su kuyusu, önümüzdeki günlerde bölge halkına hizmet vermeye başlayacak.

Afgan talebelerden Erdoğan’a dua

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...