Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayseri’de eski belediye başkanı tutuklandı

Düzenleyen:
Kayseri’de eski belediye başkanı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri’de hakkında ’görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma ve dolandırıcılık’ suçlarından dava açılan ve savcılığın tutuklanması talebi üzerine gözaltına alınan eski Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız tutuklandı.

Hakkında ’görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma ve dolandırıcılık’ suçlarından dava açılan ve yargılanması devam eden eski Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız için Sarıoğlan Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemeye tutuklama talebinde bulundu. Bunun üzerine gözaltına alınan Yıldız’ın emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

16 Haziran’da İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Ali Osman Yıldız’ın 1. Ağır Ceza Mahkemesinde halen yargılanmasına devam ediliyordu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...