7 yaşındaki Irmak'tan kahreden haber! Odasına giren babası acı manzara ile karşılaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
7 yaşındaki Irmak'tan kahreden haber! Odasına giren babası acı manzara ile karşılaştı

GÜNDEM Haberleri

Kahreden haber Aydın'dan geldi. 7 yaşındaki Irmak yatağının bazasının altında kaldı. Odasına giren babası küçük kızını hareketsiz halde buldu. Eve gelen komşuların kalp masajı yaparak hayata döndürdüğü talihsiz kız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı olay, Çine ilçesi Sarıoğlu Mahallesi’nde yaşandı. 7 yaşındaki Irmak Şahin, henüz bilinmeyen bir nedenle odada bulunan bazanın kapağını yukarı kaldırdı. Küçük Irmak, yarım açtığı bazanın kapağının bir anda üzerine düşmesi sonucu altında kaldı.

ODAYA GİREN BABASI KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Odaya gelerek kapıyı açan baba Ali Şahin, kızının hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Küçük kızı bazanın altından kurtaran baba, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

7 yaşındaki Irmak'tan kahreden haber! Odasına giren babası acı manzara ile karşılaştı

KOMŞULARI KALP MASAJI YAPARAK HAYATA DÖNDÜRDÜ

O esnada eve gelen komşuları minik Irmak’a kalp masajı yaparak yeniden hayata döndürdü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, talihsiz çocuğu ambulansla ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Hemen tedavi altına alınan Irmak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuğun beyin kanaması geçirdiği iddia edilirken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı. Irmak’ın ani ölümü anne Lütfiye Şahin ve baba Ali Şahin ile tüm sevenlerini yasa boğdu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...