Kılıçdaroğlu'ndan çirkin oyun

Kılıçdaroğlu'ndan çirkin oyun

GÜNDEM Haberleri

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "kapatılsın" çağrısı yaptığı Türk Tabipleri Birliğini (TTB) ziyaret etti. Terör hamisi doktorlara arka çıkan Kılıçdaroğlu, bu ziyaretinde koronavirüs ile ilgili son günlerde yaptığı akla ziyan açıklamalarına birisini daha ekledi.

Kahvehanelerde kâğıt oynanmamasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu "Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz" dedi, her oyunda sıfır kâğıt açma önerisi sundu. Salgının sürdüğü, sağlık çalışanlarının canını ortaya koyduğu bir dönemde Kılıçdaroğlu'nun kahvehanecilerden oy devşirmek için sarf ettiği sözler büyük tepki çekti. Kılıçdaroğlu'na cevap veren AK Partili Bülent Turan "Sen çok yaşa Kemal Kılıçdaroğlu. Muhalefetin başından eksik olmayasın" dedi. Bu arada TTB'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu'nu eleştiren MHP’li İsmet Büyükataman "Kılıçdaroğlu’nun yakasına takılan siyah kurdele, kendisini hangi kirli güçlere teslim ettiğinin utanç nişanesi olarak hafızalarda yer edecektir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...