HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan milli maçta

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan milli maçta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Maç, Azerbaycan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Galler maçını izlemek üzere, Bakü Olimpiyat Stadı'na gelerek, millilere destek olmak üzere tribündeki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi sonrası gittiği Azerbaycan'da, EURO 2020 kapsamında düzenlenen Türkiye Galler maçına katılmak üzere tribündeki yerini aldı.

UEFA BAŞKANI CAFERİN EŞLİK ETT
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye - Galler mücadelesini izlemek üzere Bakü Olimpiyat Stadı'na geldi. Azerbaycan ziyareti için dün bu ülkeye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Takım'ı yalnız bırakmadı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte Bakü Olimpiyat Stadı'na gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tribünde UEFA Başkanı Aleksander Ceferin eşlik etti.

ERDOĞAN VE ALİYEV ÇİFTİ TRİBÜNDE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva da tribünden mücadeleyi takip etti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...