Abartı egzoz başını yaktı! 15'lik sürücüye 13 bin TL ceza

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Abartı egzoz başını yaktı! 15'lik sürücüye 13 bin TL ceza

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da 15 yaşındaki sürücü abartı egzoz yapınca yakayı ele verdi. Polis yaşı tutmayan sürücüye 13 bin TL para cezası kesti, kullandığı araç ise trafikten men edildi.

Antalya Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ses sistemi ve abartı egzozla çevreyi rahatsız eden, alkollü şekilde araç kullanıp trafiği tehlikeye sokan, eksik evrak ve sürücü belgesiz araç kullananlara yönelik denetim ve devriyelerine devam etti.

15 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜYE 13 BİN TL CEZA

Bu çerçevede, Gazi Mahallesinde bir aracın açık ve abartı egzoz ile çevreye rahatsızlık verdiğini ve yaşının ise trafiğe çıkmak için küçük olduğunu gören ekipler, 15 yaşındaki E.K. idaresindeki 07 ADR 823 plakalı aracı durdurdu. Araç üzerinde inceleme yapan ekipler, egzozun açık ve abartı olduğunu fark etti. Çevreyi rahatsız eden çocuğa toplamda 13 bin TL cezai işlem uygulayan ekipler, aracı trafikten men etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...