Adana’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 122 torbacı tutuklandı

- Güncelleme:
Adana’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 122 torbacı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Adana’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirilen “Kökünü Kurutma Operasyonu”nda gözaltına alınan 212 şüpheliden 122’si tutuklandı. Operasyon kapsamında çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Öte yandan geri kalan 25 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından Kökünü Kurutma Operasyonu düzenlendi. 2 bin polisin katıldığı operasyonda özel harekat kapıları kırarak evlere girdi. Evlerde hassas burunlu köpeklerle arama yapıldı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Adana’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 122 torbacı tutuklandı

122 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İHA'nın haberine göre güvenlik güçleri operasyonda 212 şüpheliyi de gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınmaya başlayan şüpheliler sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 212 şüpheliden 122’si tutuklanırken, 25’i adli kontrol şartıyla, geri kalanı ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(İHA)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...