Bahçelievlerde şoförün tutuklandığı kazada can kaybı 2'ye yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bahçelievler'de dün akşam saatlerinde yaşanan feci kazada İETT sürücüsü Sefer B. 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı. Kazaya dair otobüsün içindeki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, görüntülerde uyumaklı olan şoförün, yolcular tarafından 'dikkat et, kaza yapacaksın' diyerek uyarıldığı görüldü. Öte yandan kazada ağır yaralanan Azerbaycan uyruklu bir kişinin daha hayatını kaybettiği, can kaybı sayısının 2'ye yükseldiği öğrenildi.

Bahçelievler'de İETT otobüsünün durağa dalması ile yaşanan can pazarının ardından gözaltına alınan sürücü Sefer B. tutuklandı. Öte yandan Sefer B.'nin otobüsün frenlerinin bozuk olduğunu, yolcular ise şoförün araç kullanırken uyuklar vaziyette olduğunu iddia etti. 

CAN KAYBI 2'YE YÜKSELDİ

Öte yandan bir kişinin öldüğü, biri ağır toplam 5 kişinin yaralandığı kazada, hastanede tedavisi devam eden Azerbaycan uyruklu Ahmad Rzayev’in de (52) hayatını kaybettiği öğrenildi.

Böylelikle İETT otobüsü kazasında ölü sayısı 2'ye yükselirken yaralı sayısı 4 oldu

'GÖZLERİM KARARDI'

Emniyette işlemleri tamamlanarak tutuklanan Sefer B'nin ise Cumhuriyet savcısına verdiği ifadeye ulaşıldı. Sefer B.'nin mesaisinin 05.50'de başladığı ve 21.30'da biteceği öğrenilirken, kazaya karışan aracın kendisine ait olmadığını, şoför olarak çalıştığını bildiren Sefer B, "Olay öncesinde gözlerim karardı olay olduktan sonra kendime geldim. Tansiyon hastalığım var. Kesinlikle uyumadım tansiyon ilacı kullanıyorum o gün de kullanmamıştım. Yolcunun beyanını kesinlikle kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı.

ARAÇ İÇİ KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kazaya dair otobüsün içindeki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yolcuların uyuduğunu öne sürdüğü şoförün, gözlerinin kapandığı ve kazayla birlikte irkilerek başını kaldırdığı görülüyor. Şoför aracı kontrol etmeye çalışırken bu sırada yolcuların panik yaşaması da dikkat çekiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...