Bahçelievler’de İETT otobüsünün durağa daldığı anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Baçelievler'de İETT otobüsünün durağa dalması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Feci kazanın yaşandığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İETT otobüsü Bahçelievler Meydan’da bulunan durağa daldı. Kazada 1 kişi canından oldu içlerinden biri hamile 4 kişi de yaralandı. 

Bahçelievler’de İETT otobüsünün durağa daldığı anlar kamerada

ŞOFÖRÜN UYUDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kaza sonrası açıklama yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Şoförün yavaş geldiği ama içerideki arkadaşların deyimiyle şoförün uyuduğu söyleniyor. Tabii bunlar, yolcu ve minibüsçü arkadaşların dedikleri. Yavaş yavaş geliyor, kaldırıma vuruyor, kaldırımdan sonra da köşedeki minibüse vuruyor ve öyle duruyor. Bu sırada kaldırımda bekleyen vatandaşlarımızdan birkaç tanesi otobüsün altında kalıyor. Buradaki minibüsçü esnafımız çıkarıyor. Hastane yakın olduğu için götürüyorlar. Bir eks, 4 yaralı var. Ama bunlar çok net değil. Hastaneyle görüşüp bilgi alacağız” dedi.

Bahçelievler’de İETT otobüsünün durağa daldığı anlar kamerada

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan korkunç kazanın yaşandığı o anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüler kazanın şiddetini gözler önüne serdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...