Bakan Fidan Bakü'de: Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı’na katılıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Fidan Bakü'de: Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı’na katılıyor

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı’na katılmak için Bakü'ya gitti. Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Ceyhun Bayramov tarafından karşılandı.

Bakan Fidan, Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı’na katılmak için Azerbaycan'a gitti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de düzenlenen Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı öncesi Azerbaycanlı mevkidaşı Ceyhun Bayramov tarafından karşılandı. Fidan, daha sonra bakanlarla birlikte aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi. Bakan Fidan, toplantı öncesi Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov tarafından karşılandı. Fidan daha sonra diğer bakanlarla birlikte aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Bakan Fidan toplantı marjında düzenlenecek Bağlantısızlar Hareketi Filistin Bakanlar Komitesi Toplantısı’na ve Azerbaycan halkının milli lideri Haydar Aliyev’in doğumunun 100. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilecek etkinliğe iştirak edecek, ayrıca mevkidaşlarıyla ikili temaslarda bulunacak.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...