İsveç Futbol Federasyonu resmen açıkladı! VAR uygulaması resmen kaldırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsveç Futbol Federasyonu resmen açıkladı! VAR uygulaması resmen kaldırıldı

Spor Haberleri

Birçok kulübün karşı çıkması üzerine İsveç Futbol Federasyonu, İsveç Birinci Futbol Ligi Allsvenskan'da Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının rafa kaldırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları.

İsveç Futbol Federasyonu Başkanı Fredrik Reinfeldt, İsveç'in en üst düzey futbol ligi olan Allsvenskan'da en az 18 kulübün VAR uygulamasına karşı olduğunu belirterek, uygulamanın kaldırıldığını açıkladı. 

İsveç Futbol Federasyonu resmen açıkladı! VAR uygulaması resmen kaldırıldı - 1. Resim

Reinfeldt "Kulüplerimizin bu konudaki görüşlerine büyük saygı duyuyoruz. Bu yüzden en son yönetim kurulu toplantımızda VAR ile ilgili bir öneri getirilmedi ve gelecek adına da böyle bir planımız yok" ifadelerini kullandı. Reinfeldt, UEFA'nın herhangi bir baskı yapmayacağını da belirtti. 

Reinfeldt, geçtiğimiz yıl VAR kullanımını savunan bir açıklama yapmış ve İsveç futbolunun 'geleceği' olarak nitelendirmişti. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...