Büyükçekmece'de dehşet anları: Silahlı saldırıda 1 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Büyükçekmece'de dehşet anları: Silahlı saldırıda 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Büyükçekmece sahil kenarında nedeni bilinmeyen bir silahlı saldırı gerçekleşti. Korku dolu anlar yaşatan saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Büyükçekmece'de sahil kenarında gece saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen bir cinayet gerçekleşti. Saldırıda başından vurulan bir kişi hayatını kaybederken, ölen şahsın arkadaşı da kurşunların hedefi oldu ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE ATEŞ AÇILDI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay gece saat 00.00 sıralarında Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi, Sahilyolu Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre M.M. (19) ve henüz ismi öğrenilemeyen bir şahsa kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ateş açıldı.

BAŞINDAN VURULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda kanlar içinde yere yığılan M.M. başından vurularak hayatını kaybederken kimliği öğrenilemeyen arkadaşı ise ağır yaralandı. Saldırganlar plakası alınamayan araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Saldırıyı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN İNCELEME BAŞLATILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri M.M.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini doğrularken diğer yaralıyı yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Olay Yeri İnceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği alanda incelemelerde bulundu. Polis ekipleri olay yerinde detaylı bir şekilde araştırmalarını sürdürürken saldırganları yakalamak için inceleme başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...