Kayseri'de vahşet! Çöpte ölü bulunan bebeğin annesini cinayet dedektifleri yakaladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kan donduran haber Kayseri'den geldi. Vatandaşlar çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Cinayet dedektifleri 550 saatlik kamera kaydını inceledi ve bebeğin annesini buldu. Yakalanan kadın ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri'de polis ekipleri çöpe atılan bebeğin annesini bulmak için 550 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Kadının olaydan 15 gün önce karnı şiş bir şekilde markete girdiği, olayın ardından yine aynı markete karnı inmiş bir şekilde geldiği ve yanında bebek olmadığı görüldü. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay geçtiğimiz salı günü Melikgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi Alagöz Geçidinde yaşandı.

750 HAMİLE VE DOĞUM YAPMIŞ KADIN SORGUYA ALINDI

Mahalle sakinleri çöp konteynerinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi buldu. Olayın ardından geniş çapta soruşturma başlatan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Selçuklu, Osmanlı ve Danişment mahallelerindeki yaklaşık 750 hamile ve yeni doğum yapmış kişilerin kayıtlarını çıkartarak bütün kadınlarla tek tek mülakat yaptı ve sonuç alamadı.

550 SAATLİK KAMERA KAYDI İZLENDİ

Çalışmalara devam eden cinayet dedektifleri 550 saatlik kamera kaydını inceledi. mahallede ikamet eden bir kadının 15 gün önce bir markete hamile olarak geldiğini, bebek cesedi bulunduktan 1 gün sonra aynı kadının karnının şişliğinin olmadığını ve yanında bebek olmadığının da kameralardan tespit edilmesi üzerine kadının kimliğini tespit etti.

BEBEĞİ "ÖLÜ DOĞDU" DİYE ÇÖPE ATMIŞ

Şüpheli İ.C.'nin (32) adresini de belirleyen ekipler, operasyon düzenleyerek kadını gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden İ.C., 10 ay önce sosyal medyada tanıştığı bir şahıstan hamile kaldığını ve evde ölü olarak doğurduğu bebeğini çöp konteynerine attığını belirtti.

"KASTEN ADAM ÖLDÜRME" SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İ.C., çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...