Çanakkale Boğazı tek yönlü trafiğe açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Çanakkale Boğazı tek yönlü trafiğe açıldı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı

Çanakkale'deki yangınlar nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alınmıştı. Eceabat ilçesinde bugün başlayan orman yangınının kontrol altına alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin saat 22.00’den itibaren kuzey güney tek yön olarak açılacağını duyurdu.

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde başlayan orman yangını kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları da devam ediyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale'deki orman yangınlarının ardından trafiğe kapatılan Çanakkale Boğazı'nın kuzey güney tek yön olarak açılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Çanakkale'nin Merkez ilçesinde dün başlayan yangını kontrol altına alabilmek için müdahalenin gece boyunca devam edeceğini aktardı.

Çanakkale Damyeri mevkiinde dün saat 11.39’da çıkan orman yangını devam ederken Eceabat ilçesinde bugün başlayan orman yangınının kontrol altına alındığı duyuruldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...