Cinnet getiren koca vahşeti! Eşini önce boğdu, sonra bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cinnet getiren koca vahşeti! Eşini önce boğdu, sonra bıçakladı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da ruhsal sorunları olan bir şahıs, tartıştığı eşini eşarpla boğup öldürdü. 67 yaşındaki cani koca daha sonra eşini defalarca bıçakladı.

Ankara’da ruhsal problemleri olduğu belirtilen şahıs, tartıştığı eşini eşarpla boğup öldürdükten sonra defalarca bıçakladı.

EŞİNİ BOĞUP DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay, Çankaya ilçesi Dikmen semtindeki Nakış Sokak’taki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddialara göre, psikolojik tedavi gören Ahmet A. (67), eşi Münevver Ayan (60) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine cinnet getiren Ahmet A., saldırdığı eşini başörtüsü ile boğarak öldürdü. Eşini boğduktan sonra defalarca bıçaklayan Ahmet A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Münevver Ayan’ın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu morgunu götürüldü.

"SALDIRGAN PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU"

Olayla ilgili konuşan yaşlı çiftin komşusu Mehmet Büyükhatipoğlu, “Saldırgan psikolojik tedavi görüyordu. Bir cinnet getirme anı olmuş. Ölen kadının oğlu annesinden haber alamayınca çilingire kapıyı açtırmış, annesini yerde görmüş. Aralarında büyük bir sorun yoktu. Olay bugün olmuş. Adam eşini boğmuş. Münevver Hanım çok iyi birisiydi. Geçimini çocuk bakarak sağlardı” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cinnet getiren koca vahşeti! Eşini önce boğdu, sonra bıçakladı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...