Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na balıkçı tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na balıkçı tepkisi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'da toplu açılış töreninde konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Erdoğan "Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ben hep birlikte Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik. Biz vatandaşlarımızla beraber olduk. Birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım hem de İstanbul'da. Böyle kar fırtına sel deprem olacak, bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşuyor.

Açıklamadan öne çıkan balıklar şöyle:

Biz söz verirsek yaparız, laf değil iş üretiriz. Açılışını yaptığımız eserlerin bir kez daha Derelili kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

İMAMOĞLU'NA BALIKÇI TEPKİSİ

Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ben hep birlikte Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik. Biz vatandaşlarımızla beraber olduk. Birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım hem de İstanbul'da. Böyle kar fırtına sel deprem olacak, bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın. Deprem felaketlerinde yangın felaketlerinde bakan arkadaşlarım neredeydiler, Antalya'da Muğla'da Kastamonu Bozkurt'ta. Cumhurbaşkanı da onlarla beraberdi. Ne eksik varsa giderildi. Çünkü sen onları kendi başına bırakamazsın. Çünkü görevin bunu gerektiriyor.

BATILI KURULUŞLAR EKONOMİMİZE DARBE VURMAYA KALKTI

2002 yılında ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstelendiğimizde Türkiye'yi 4 temel taş üzerinde yöneteceğimizi söylemiştik. Bunlar yetmez dedik, ulaşım, tarım, dış politika üzerinde yükselen bir Türkiye inşa ettik. 20 yıllık dönemimize her türlü sınamayla karşılaştık. Bölgemizdeki ülkelerin önemli bir kısmı bu sınamaları geçemedi ve paramparça oldu. Şimdi Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilimi görüyorsunuz. Türkiye olarak bu karanlık dönemi devletimizin bütünlüğüne de milletimizin birliğine de halel getirmeden atlattık. Bu dönemde sıkıntılar çektik, bedeller ödedik. Terör çok can yaktı. Ama hamdolsun bölgesinde daha çok büyüyen bir devletimiz var. İstikrar var güven var. Bu istikrar ve güven Türkiye'yi güçlü ülkeler arasına yerleştirdi. Şimdi de ekonomimize saldırıyorlar. Batılı finans kuruluşları, ekonomik manipülasyonlarla ekonomimize darbe vurmaya kalktı.

"TERÖRİSTLERİN HEPSİNİ GÖMÜYORUZ"

Şimdi Gabar'da Bestler Deresi'nde nerede o teröristler. Hepsini gömüyoruz. Benim vatandaşım sokağa çıkamıyordu, artık çıkıyor. Biz bunların inine gireceğiz dediğimde bazıları dalga geçiyordu. CHP'nin başını çektiği bazı kesimler bu gavurların değirmenine su taşıdı. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. 

ERDOĞAN'DAN EKONOMİ MESAJI

Faizi indireceğiz. Daha da indireceğiz. Enflasyon iniyor daha da inecek. Milletimden bu yolda bizimle beraber yürümelerini istiyorum. Yakında ekonomide bir başarıya imza atacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokamadan bize yediğimiz her lokma zehirdir.

AK PARTİ GİRESUN GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında öne çıkan başlıklar:

Bu salonu hınca hınç dolduran yol ve dava arkadaşı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Sel felaketinin ardından kimseyi çaresiz bırakmadık. Söz verdiğimiz şekilde sel felaketinin yaralarını kısa sürede sarmayı başardık. Bugün de felaketzedelerin yeni ev ve dükkanlarının anahtarlarını teslim ettik. Devletimizin büyüklüğünü böyle günlerde gösterebildiğimiz için gururluyuz. İklim değişikliğinin dünya ile birlikte ülkemizi de etkilediği bir dönemde artık bunu görmezden gelme lüksümüz yoktur. Gereken önemi vermezsek çok daha ağır faturalarla karşılaşabiliriz.

"MUHALEFETİN TEK GÜNDEMİ NEREYE NASIL OTURACAKLARI"

Kardeşlerim bizim derdimiz millet, gayemiz hizmet, aşk ile çalışan yorulmaz inancı ile millletimize hizmet için gece gündüz koşturuyoruz. Zorlu kuş şartlarına rağmen hemen her ilimizin misafiri oluyoruz. Aydın'da muhteşem bir buluşmaya imza attık. Arnavutluk'a yaptığımız ziyarette orada yaptığımız deprem konutlarını teslim ettik. Biz istismar siyaseti değil eser siyaseti yapıyoruz. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Asla popülizm yapmadık. Verdiği sözleri Ankara'ya dönünce unutanlardan olmadık. Yalanı iftirayı hakareti kapımıza asla yaklaştırmadık. Giresun'a son 19 yılda toplam 27 milyar lira yatırım yaptık. Muhalefetin tek gündemi nereye nasıl oturacağı bir türlü karar veremiyorlar. Bunların millete hizmet verömek gibi bir dertleri yok. Kapalı kapılar ardında kirli pazarlık yapmaktan başka dertleri yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...