Spekülasyonlar yalanlandı, Fuat Oktay son noktayı koydu: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu durumu çok iyi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Spekülasyonlar yalanlandı, Fuat Oktay son noktayı koydu: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu durumu çok iyi

GÜNDEM Haberleri

Rahatsızlığı nedeniyle istirahatte olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesaisine ara verirken yarınki Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin açılışına da video konferans ile katılacak. Öte yandan Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." açıklamasını yaparken, İletişim Başkanlığı ise Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün bir televizyon programında hafif bir rahatsızlık yaşamıştı. Erdoğan, doktorların tavsiyesi üzerine istirahate çekilerek miting programlarına da ara verdi.

Erdoğan'ın, Mersin programı kapsamında yer alan yarınki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin açılışına da video konferans ile katılacağı bildirildi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır" dedi.

HAFİF BİR ÜŞÜTME GEÇİRDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay Erdoğan'ın rahatsızlığına ilişkin "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." açıklamaısnı yaparken, İletişim Başkanlığı ise Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddiaların gerçekği yansıtmadığını bildirdi.

'GÖREVİNİN BAŞINDA'

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, "Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir. Milletimizin sağlık, afiyet dilekleri ve dualarına şükranlarımızı sunarız… Dünyanın her yerinden çeşitli ülke insanlarından gönderilen geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA RAHATSIZLANMIŞTI

Erdoğan canlı yayında rahatsızlanarak programa ara vermiş, ardından geçirdiği rahatsızlığı sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 3 ili kapsayan Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına katılamayacağını açıklamıştı.

"Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum." ifadelerini kullanan Erdoğan, programlara Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılacağını ifade etmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...