Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü programını iptal etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam canlı yayında yaşadığı rahatsızlık sonrası sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Yoğun mesai nedeniyle geçirdiği rahatsızlıktan ötürü bugün doktor tavsiyesiyle evde istirahat edeceğini açıklayan Erdoğan, kendisini temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın iştirak edeceğini belirtti.

Son dakika haberi: Türkiye, 14 Mayıs'a sayılı günler kala sandık başına gitmek için geri sayımı sürdürüyor. Adaylar seçim programlarına yoğun şekilde devam ederken, dün akşam yayınlanan bir televizyon programında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'midesini üşüttüğünü' belirtmişti. Erdoğan, sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

BUGÜNKÜ PROGRAMI İPTAL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun mesai nedeniyle geçirdiği rahatsızlıktan ötürü geçen geçmiş olsun dileklerine teşekkür etti ve bugün doktor tavsiyesiyle evde istirahat edeceğini açıkladı.

Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.                                                                  

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. 

FUAT OKTAY İŞTİRAK EDECEK

Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. 

Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. 

Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum."

https://twitter.com/RTErdogan/status/1651142918676049921

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...