Depremin vurduğu Antakya'da yol yarıldı! Dev çukurlar havadan görüntülendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

6 Şubat Pazartesi günü Türkiye felakete uyandı ve 10 il bu korkunç depremden ciddi bir şekilde etkilendi. Depremden etkilenen illerden biri olan Hatay'ın Antakya ilçesinde Antakya Demirköprü karayolunda depremin etkisiyle korkunç görüntüler oluştu. Yolda yarıklar oluşurken, dev çukurlar havadan drone ile görüntülendi. Yolun son hali ise görenleri adeta dehşete düşürdü.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremin ardından birçok ilimizde binlerce binada oldukça ciddi yıkımlar meydana geldi. 10 ilin beraberinde etkilendiğpi depremde Hatay'da en çok ahasar alan illerden biriydi. Deprem Antakya Demirköprü karayolunda büyük hasara yol açtı. Reyhanlı-Demirköprü dönüş yönü ulaşıma kapandı.

Yol büyük hasar alırken, hasarın boyutu havadan görüntülendi. Yardım malzemesi getirmek için Hataya gelen vatandaş ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

'ÇOK KÖTÜ OLMUŞ'

Yolun o halini görüp video çekmek için inen Batuhan Yıldırım, “Biz yardım etmek amacı ile buraya gelmiştik. Kırıkhan'a gidiyoruz, burayı sosyal medyada görmüştük, şimdi denk gelince baktık. Gerçekten çok kötü olmuş.” ifadelerini kullandı.(İHA)

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...