Düğün salonunda eski nişanlı dehşeti! Cani adam 15 yaşındaki kızı öldürüp babasını yaraladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Düğün salonunda eski nişanlı dehşeti! Cani adam 15 yaşındaki kızı öldürüp babasını yaraladı

GÜNDEM Haberleri

 Aksaray'da arkadaşının kınasına giden 24 yaşındaki Muhammet K. burada 15 yaşındaki eski nişanlısını gördü. Durum üzerine sinirlenen Muhammet K. eski nişanlısı ve babası ile tartışmaya başladı ve ardından kurşun yağdırdı. Dehşetin yaşandığı anlarda genç kadın hayatını kaybederken babası ise yaralandı.

Gözü dönen eski nişanlısı ile karşılaşınca düğün salonununda kan akıttı. Aksaray'da Muhammet K. (24), bir arkadaşının kına merasimi için gittiği Muhsin Çelebi Mahallesi'ndeki düğün salonunda eski nişanlısı M.A. ve babası Doğanay A. ile karşılaştı.

Taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Muhammet K, silahla eski nişanlısı M.A. ve babası Doğanay A'ya ateş etti.

GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan M.A, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, baba Doğanay A'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'BENİ İSTEMİYOR' DİYE VURDU

Gözyaşlarına hakim olamayan babaanne Nurten A, torunu ile Muhammet K'nin kısa bir süre nişanlı kaldığını belirterek, "Torunum daha sonra nişanı bozarak ayrıldı. O da 'beni istemiyor' diye vurdu. İnşallah en büyük cezayı alır." dedi.

TEHDİT EDİYORMUŞ

Genç kızın bir süre önce M.K. ile nişanlandığı daha sonra da yaşanan bazı sorunlar nedeniyle ayrıldıkları öğrenildi. M.K’nin kendisinden ayrılan Arıbaş'ı telefonla rahatsız ederek, tehdit ettiği öne sürüldü. Olay yerinden kaçan şüpheli M.K. ise olay yeri yakınlarında polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.(İHA-AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...