Erdoğan, evine misafir olmuştu: Zülfiye Ninenin büyük sevinci: Gönlü alçak Cumhurbaşkanım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan, evine misafir olmuştu: Zülfiye Ninenin büyük sevinci: Gönlü alçak Cumhurbaşkanım

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayan sel mağduru Zülfiye Ceylan, "Çok mutlu oldum, çok sevindim, mutluluğumu anlatamam. Böyle bir şey beklemiyordum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Kumluca'da vatandaşa hitap ettikten sonra 12 Aralık 2022'de ilçede yaşanan selde zarar gören pide işletmecisi Zülfiye Ceylan'ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret ettiği Zülfiye Ceylan, çok mutlu olduğunu söyledi.

TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Selin yaşandığı dönemde telefonla görüşen ve kendisini evine davet eden Ceylan, bugün Erdoğan'ı önce iş yerinde, sonra evinde ağırladı.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Ceylan, "Çok mutlu oldum, çok sevindim, mutluluğumu anlatamam. Böyle bir şey beklemiyordum. Allah razı olsun. Yerde karıncayla beraber olan, gönlü alçak Cumhurbaşkanım." dedi.

Erdoğan, evine misafir olmuştu: Zülfiye Ninenin büyük sevinci: Gönlü alçak CumhurbaşkanımZülfiye Nine Erdoğan'ı, hem evinde hem de iş yerinde ağırladı.

"DERDİMİZE DERMAN OLDU"

Ziyarette sel döneminde yaşadıklarını anlattığını dile getiren Ceylan, Erdoğan'ın da dertlerine derman olduğunu, taleplerini dinlediğini belirtti.

Devletin kendilerine sağladığı imkanları Erdoğan'a aktardığını söyleyen Ceylan, "Cumhurbaşkanı'mı çok sevinçle ve mutlulukla uğurladım. Pide yedirdim, sarma, portakal, mandalina, nar ikram ettim. Memnun ayrıldı buradan. 'Uğurlar olsun' dedik, gitti." diye konuştu.

Ceylan'ın, evinin balkonuna Erdoğan'ın fotoğrafı ile Türk bayrağı astığı görüldü.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...