Fransız turistin şüpheli ölümü! Beyoğlu’nda 10 kişi kaldıkları otel odasında düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Fransız turistin şüpheli ölümü! Beyoğlu’nda 10 kişi kaldıkları otel odasında düştü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beyoğlu’nda öğlen saatlerinde dehşet veren bir olay yaşandı. Fransız turist 5. Katta kaldığı odadan yere çakıldı. Turist olay yerinde hayatını kaybederken aynı oda da kaldığı 10 arkadaşı da gözaltına alındı. 

Beyoğlu Şişhane’de saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda 46 yaşındaki Saint Denis isimli Fransız turist, bilinmeyen bir nedenle kaldığı otelin 5. katındaki odanın penceresinden yere düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denis’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirleyen ekipler, turistin düştüğü üniversitenin bahçesinde incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Denis’in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Denis’in otel odasında beraber kaldığı arkadaşları ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Öte yandan, turistlerin alkollü oldukları iddia edildi.

Fransız turistin şüpheli ölümü! Beyoğlu’nda 10 kişi kaldıkları otel odasında düştü

"DEHŞET BİR SES GELDİ"

Olayı anlatan esnaf Şahin Karakaya, "Sabah saatlerinde mağazamızı açtık, dehşet bir ses geldi. Tabii ne olduğunu anlayamadık, sonrasında üniversiteden güvenliklerin çıktığını gördük. Bir kişinin düştüğünü söylediler. İntihar mı yoksa düşme mi bilmiyoruz. Otelin arka tarafındaki dış penceresinden düşmüş. O anda da Fransız turist ölmüş. Odada da aşağı yukarı 10 kişi kalıyorlarmış. Herhalde hepsini gözaltına alacaklar" dedi.

Fransız turistin şüpheli ölümü! Beyoğlu’nda 10 kişi kaldıkları otel odasında düştü

ALKOLLÜ OLDUKLARI İDDİASI

Görgü tanığı Ümit Erdem, "Ben burada otururken büyük bir gürültü geldi. Güvenlikler üniversiteden çıkarken adam düştüğünü söylediler. Biz de yardım amacıyla oraya gittik. Girdiğim gibi ortalığın kan revan olduğunu gördüm. Artık yapılacak bir şey yoktu, dışarı çıktık. Genç bir erkekti, sanırım en üst kattan düşmüş. Polisler alkollü olduklarını söylüyor. Evin içinde 11 kişi varmış" şeklinde konuştu. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...