Gaziantep'te katliam gibi kaza! Kamyon yoldaki araçlara daldı: 6 ölü, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Gaziantep'te, seyir halindeki kamyonun freni patladı ve yoldaki araçlara çarptı. Yaşanan korkunç kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken, görgü şahidi feci kazayı anlattı.

Gaziantep Nurdağı yolu D-400 karayolu Şatırhöyük kavşağında yaşanan feci kazada, kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobili biçti. Son gelen bilgiye göre feci kazada can kaybı 6'ya yükseldi, yaralı sayısı ise 16. Hayatını kaybedenlerden 2'sinin çocuk olduğu öğrenildi. 

Kaza, Gaziantep-Nurdağı karayolu Sakçagözü Mahallesi'nde meydana iddiaya geldi. İddiaya göre, freni boşalan Tahsin E. idaresindeki moloz yüklü kamyon, ışıkta bekleyen minibüs ile otomobillere çarptıktan sonra devrildi.

16 YOLCU YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda UMKE, 112 Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.  Ekipler yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

"DEPREM OLUYOR SANDIK"

Kazanın ardından Gaziantep-Nurdağı karayolu yaklaşık 3 saat sonra tekrar ulaşıma açıldı. Kaza anlarını anlatan görgü tanığı Kadir Kartal isimli vatandaş, "Galiba tırın freni patlıyor ve sonrasında ışıklarda duran araçlara çarpıyor. Kaza sonrası araçlardan biri bariyerlere savrulurken, diğer 2 araç ise yol kenarına savruldu. Kamyon da direğe çarparak devrildi. Biz zaten sesleri duyunca deprem oldu zannettik. Sonrasında baktığımızda kaza olduğunu gördük" dedi.

VALİ ÇEPER'DEN AÇIKLAMA

Nurdağı'nda meydana gelen feci kaza ile ilgili Gaziantep Valisi Kemal Çeper açıklama yaptı. Vali Çeper'in açıklaması şu şekilde:

"Nurdağı İlçemizin Sakçagözü Mahallesi'nde D 400 Karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patlayarak 3 araca çarpması sonucu maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. 17 vatandaşımız yaralandı.Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor.  Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

https://twitter.com/kemalcebervali/status/1710297219188789732

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...