Hafriyat kamyonu motosikleti altına aldı, sürücü son anda kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hafriyat kamyonu motosikleti altına aldı, sürücü son anda kurtuldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta seyir halindeki bir kamyon sürücüsü kör noktasındaki motosikletliyi görmeyince altına alıp sürükledi. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansırken motosiklet sürücüsü kendini yola atarak kurtulmayı başardı.

Esenyurt’ta cadde üzerinden ilerleyen kamyon şoförü, sinyal vermeden sokağa dönmek istediği sırada kör noktasında kalan motosikletliyi görmeyerek altına alıp sürükledi. Motosiklet kamyonun altında kalırken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

SÜRÜCÜ KENDİNİ YOLA ATTI

Olay, dün Esenyurt Zafer Mahallesi’nde yaşandı. Cadde üzerinde ilerleyen bir kamyon sürücüsü, sinyal vermeden ara sokağa girmek istedi. Bu sırada kör noktasında kalan motosiklet sürücüsü, kamyonun döneceğini fark etmedi. Saniyeler sonra motosiklet kamyonun altında kalırken, sürücü kendini yola atarak kurtuldu. Yaşanan o kaza anı ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...