İki aile arasındaki kavgayı ayırmaya çalıştı, kurban oldu!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İki aile arasındaki kavgayı ayırmaya çalıştı, kurban oldu!

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te iki aile arasında kavga çıktı. Eşinin akrabalarına bıçakla saldıran şahıs, daha sonra kavgayı ayırmaya çalışan komşusunu öldürdü.

Gaziantep'in Yeşilkent Mahallesi'nde iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında İrfan P, eşinin ailesine bıçakla saldırdı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, kayınbiraderleri İlhan ve Efdal'i, kayınvalidesi Fatma, eşinin amcası Mehmet Ali Canalıcı'yı yaralayan İrfan P., daha sonra kavgayı ayırmak isteyen komşusu Kerim Şentürk'ü yaraladı.

Çevredeki vatandaşların olay yerine ambulans çağırması sonucu yaralılar, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Doktorların bütün müdahalelerine rağmen komşu Kerim Şentürk hastanede hayatını kaybetti.

Bu sırada, geniş güvenlik önlemleri alınmasına rağmen hastanenin acil servisi önünde aile yakınları ve polis arasında arbede çıktı.

Acil servis yaklaşık 3 saat hizmet veremedi. Polisin müdahalesi sonrasında güvenlik sağlandı ve acil servis hasta kabul etmeye başladı.

Olayın ardından saldırgan İrfan P ve ağabeyi Selçuk P. gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...