İstanbul Bahçelievler'de panik: 7 katlı bina boşaltıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi'ndeki 7 katlı bir binanın kömürlüğü çöktü. Tahliye edilen apartman, zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, binanın acilen yıkılması gerektiğini bildirdi.

İstanbul Bahçelievler'de akşam saatlerinde panik dolu anlar yaşandı. Siyavuşpaşa Mahallesi, Küçük Çınar Sokak'ta bulunan 45 yıllık binanın kömürlüğü büyük bir gürültüyle çöktü. 

1985'TE İMMAR AFFIYLA İSKAN VERİLMİŞ

Apartman sakinleri panikle kendisini sokağa attı. Ardından durum yetkililere bildirildi. İhbar üzerine bölgeye Bahçelievler Belediyesi zabıta ekipleri geldi. Ekipler, binaya girişleri yasaklayıp çevrede tedbir aldı. Binanın, yapımının ardından 1985'te imar affıyla iskan aldığı ortaya çıktı

"HEMEN YIKILMASI LAZIM"

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 1978'de inşa edilen 7 katlı binada 14 daire ve 2 dükkan olduğunu belirten Bahadır "Kömürlük, apartmanın önünde kaldırım altına daha sonra eklenmiş. 'Çökme burada olmuş. Karot testi yapılıp en kısa zamanda binanın yıkılması lazım. Yan bina bitişik olduğu için ona da bakıyor arkadaşlarımız. Tabii ki bu deprem zamanında kentsel dönüşüme önem veriyoruz'' diye konuştu.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...