İstanbul'da akıl almaz olay! Sahibinden kaçan maymun dehşet saçtı: Yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

İstanbul Büyükçekmece'de sahibinin elinden kaçan maymun korku dolu anlar yaşattı. Önüne gelene saldırıp, ısıran maymun girdiği bir evi de birbirine kattı. Olayın ardından hastaneye başvuran yaralılar taburcu olurken sahibini bulan maymun ise kayıplara karıştı.

Büyükçekmece'de sahibinin elinden kaçan maymun önüne gelene saldırdı. Akşam saatlerinde sahibinin elinden kaçan bir maymun, Fatih Mahallesi Yahya Çavuş Sokak'ta önce yoldan geçen bir kadını, daha sonra yine sokakta bulunan yaşlı bir adamı bacağından ısırdı.

İstanbul'da akıl almaz olay! Sahibinden kaçan maymun dehşet saçtı: Yaralılar var

EVİNE GİRDİĞİ KADININ KAFASINI ISIRDI

Daha sonra 5 katlı bir binanın bahçe katına giren maymun, ev sahibi kadına da saldırarak başından yaraladı. Ardından aynı binanın ikinci katındaki balkona atlayan maymun, girdiği dairedeki eşyalara zarar verdi. Bu sırada evde bulunan ev sahibi kadın ise bir odaya saklanarak kendisini korudu. Saldırıya uğrayan 81 yaşındaki Memnune Saygı, “Evimin bahçesinde oturuyordum. Her yer de kapalıydı. Merdivenin üzerinden atladı. Arkamdan saldırdı. Zaten fazla yürüyemiyorum denge kaybım var. Elimin üzerinden ısırdığını hissettim. Baş tarafımı o mu ısırdı düştüm bir yere mi vurdum onu da bilmiyorum. Sahibinden şikayetçiyim” dedi.

BALKONDAN ATLAYIP SAHİBİNİ BULDUĞU GİBİ KAYIPLARA KARIŞTI

Maymun, balkondan atladıktan sonra kendisini arayan sahibini bularak olay yerinden uzaklaşıp kayıplara karıştı. 

İstanbul'da akıl almaz olay! Sahibinden kaçan maymun dehşet saçtı: Yaralılar var

HASTANEYE BAŞVURAN YARALILARDAN BİRİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Olayda başından yaralanan kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü, bacağından ısırılan yaşlı adamın da tetanos ve kuduz aşısı olduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi.

İstanbul'da akıl almaz olay! Sahibinden kaçan maymun dehşet saçtı: Yaralılar var

Bu arada maymunun sokaktan geçen bir kadını ısırdığı ve girdiği evde eşyalara zarar verdiği anlar vatandaşların cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...