İstanbul'da trafik terörü! Düğün konvoyundaki araçlar yol kesip drift attı, o anları' İstanbul'u yakmaya geldik' diye paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da trafik terörü! Düğün konvoyundaki araçlar yol kesip drift attı, o anları' İstanbul'u yakmaya geldik' diye paylaştı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trafikte terör estiren gruplardan biri İstanbul'da düğün konvoyu yaptı ve önce Maltepe E-5 karayolu üzerinde yolu kesip drift attı. Bir süre trafikte ilerleyen grup bu kez de Ataşehir Tem Otoyolu üzerinde yol kesti. Araç sürücüsü o anları sosyal medya hesabında ' İstanbul'u yakmaya geldik' sözleriyle paylaştı.

Trafiğe çıkan düğpün konvoyu yaptıkları ile pes dedirtti. Geçtiğimiz gün, düğün konvoyuna katılan bir grup araç sürücüsü, Maltepe E-5 karayolu üzerinde araçlarını durdurarak yol kesti. Ardından drift atmaya başladı. Diğer araç sürücüleri ise korna çalarak duruma tepki gösterdi.

'İSTANBUL'U YAKMAYA GELDİK' NOTUYLA PAYLAŞTI

Bir süre sonra olay yerinden ayrılan araç sürücüleri, bu kez de Ataşehir TEM otoyolu üzerinde yol kesti. Plakasız araçlarla uzun süre drift atan sürücüler bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Trafiği birbirine katan sürücülerden biri o anları sosyal medya hesabında 'İstanbul'u yakmaya geldik' notuyla paylaştı. o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...