Kars'ta feci kaza! 2 genç canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kars'ta feci kaza! 2 genç canından oldu

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kars'ın Akyaka ilçesinde meydana gelen feci kazada otomobil, motosiklet ile çarpıştı. Kazada 19 yaşındaki motosiklet sürücü ve yanında bulunan 16 yaşındaki arkadaşı canından oldu.

Kars'ın Akyaka ilçesinde acı bir kaza yaşandı. Yılmaz G. idaresindeki otomobil, Kars-Akyaka kara yolu Şahnalar köyü mevkiinde Yusuf Çağlar Yemen'in (19) kullandığı motosikletle çarpıştı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Yemen'in hayatını kaybettiği belirlendi. Gencin arkasında bulunan 16 yaşındaki arkadaşı Egemen İsmail Yılmaz ile otomobil sürücüsü ambulanslarla Akyaka Entegre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BİR ACI HABER DE HASTANEDEN GELDİ

Durumu ağır olan Yılmaz, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gençlerin cenazelerinin otopsi yapılmak üzere Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne gönderileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...