Kızılırmak'a giren Iraklı 3 çocuğun cesedi bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bayram günü Türkiye'nin farklı bölgelerinden acı haberler geldi. Kırıkkale'de 3 çocuk, Kızılırmak'a kaçan toplarını almak isterken canından oldu. Aramalar sonucu çocukların cesedine ulaşıldı. Mersin, Gaziantep, Diyarbakır'da da 4 kişi boğuldu.

Kırıkkale Bahşılı ilçesinde Irak uyruklu  Hammad Sadun Hammad (15), Hammad Mohammed Hammad (16) ve Omar Mohammed (15) oynadıkları topun kaçtığı Kızılırmak'a girdi. Topu almak isteyen çocukların bir süre sonra sulara gömülüp gözden kayboldu. Vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi.

Kızılırmak'a giren Iraklı 3 çocuğun cesedi bulundu

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye, Kırıkkale Belediyesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri sevk edildi. Su altı arama kurtarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucu çocukların cansız bedenine ulaşıldı. Cesetler, otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kızılırmak'a giren Iraklı 3 çocuğun cesedi bulundu

KAÇAKLAR, DEREDE CAN VERDİ

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi kırsal Kersentaş Mahallesi yakınlarındaki Sacır Deresi'nde de iki ceset bulundu. Olay yerine çağrılan ekipler, ölen kişilerin Suriyeli Nidal Abdullah Elhamed (19) ile Ali El Abdullah (15) olduğunu belirledi. İkilinin, dereden kaçak yollarla yurda girmeye çalışırken boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kızılırmak'a giren Iraklı 3 çocuğun cesedi bulundu

SERİNLEMEK İÇİN DENİZE GİRDİ, HAYATINDAN OLDU

Mersin'in Mezitli ilçesi Menderes Mahallesi sahilinde dün denize girdikten sonra gözden kaybolan Suriye uyruklu Eymen Muhammed'i bulmak için çalışmalar devam etti. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığına bağlı Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timleri ile Mersin Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesine bağlı dalgıç polisler tarafından yürütülen çalışmada, gencin cesedine Soli sahilinin 200 metre açıklarında ulaşıldı.

Kızılırmak'a giren Iraklı 3 çocuğun cesedi bulundu

DİCLE NEHRİ YUTTU

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Bozçalı Mahallesi'nde ise Dicle Nehri'ne giren Suriyeli E.E.H. bir süre sonra akıntıya kapılarak kayboldu. Ardından bölgeye AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD'ın arama kurtarma ekibinin çalışması sonucu gencin cesedi nehirden çıkarıldı.

Kaynak: İhlas Habe Ajansı - Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...