Manisa'da husumet kanla bitti: 2 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Manisa'da husumet kanla bitti: 2 kişi hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup pazar yerinde birbirlerini görünce kavga etti. Silahların çekildiği olayda 2 kişi canından oldu.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi canından oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, saat 19.30 sıralarında kırsal Urganlı Mahallesi’nde yaşandı.

ÖNCE VURDU SONRA VURULDU

Aralarında daha önceden husumet bulunan iki grup pazar yeri civarında karşılaştı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Yusuf Görmez tabancayla Davut Demir’i vurdu. Bu sırada Yusuf Görmez de henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla vuruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Yusuf Görmez’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi. Ağır yaralanan Davut Demir de kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi’nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...