Mehmetçik terörün nefesini kesti! Zeytin Dalı ve Barış Pınarı'nda 12 terörist etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmetçik terörün nefesini kesti! Zeytin Dalı ve Barış Pınarı'nda 12 terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadelesi gece gündüz, dağ bayır demeden kararlılıkla devam ediyor. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 12 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi." ifadeleri kullanıldı.

Terör belasıyla mücadele kapsamında devam eden operasyonlarla hain terör örgütlerine göz açtırılmıyor. PKK ve türevleri ile mücadele Mehmetçik tarafından gece gündüz dağ bayır demeden sürüyor. Zeytin Dalı ev Barış Pınarı bölgelerinde hain terör Mehmetçiğin yumruğu ile ağır darbe aldı.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklama şu şekilde:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadelesi gece gündüz, dağ bayır demeden kararlılıkla devam ediyor. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 12 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. "

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...