Mersin'de kan donduran cinayet! Kapıcı fidye için kaçırdığı çocuğu boğarak öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Günün en korkunç haberi Mersin'den geldi. Bir sitede kapıcı olarak görev yapan şahıs 12 yaşındaki çocuğu kaçırıp ailesinden 400 bin avro fidye istedi. Aileden olumsuz cevap alan zanlı çocuğu boğarak öldürdü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Korkunç olay merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Türksat Sitesi'nde yaşandı. Kuyumculuk yapan Suriyeli Halit Hayanked'in 12 yaşındaki oğlu Khaled Hayanked, dün öğle saatlerinde sitenin bahçesinde oynarken birden bire ortadan kayboldu.

Mersin'de kan donduran cinayet! Kapıcı fidye için kaçırdığı çocuğu boğarak öldürdü

400 BİN AVRO FİDYE İSTEYİP TEHDİT ETTİ

Bir süre sonra da aileyi telefonla arayan bir kişi, çocuklarının ellerinde olduğunu, 400 bin avro fidye vermeleri durumunda çocuğu serbest bırakacaklarını, polise haber vermeleri durumunda ise öldüreceklerini söyledi.

BODRUM KATA İNEN POLİS KORKUNÇ BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Çocuğun babası bu telefonun ardından durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.  Araştırmalarına sitede başlayan polisler, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra çocuğun siteden ayrılmadığını tespit etti.  3 bloklu sitede aramalarını sürdüren ekipler A bloğun bodrum katına girdiğinde korkunç bir manzara ile karşılaştı. 

Mersin'de kan donduran cinayet! Kapıcı fidye için kaçırdığı çocuğu boğarak öldürdü

Fotoğraftakiler: Sitenin kapıcısı Hasan C. ve öldürülen 12 yaşındaki Khaled Hayanked

TALİHSİZ ÇOCUK BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Talihsiz çocuğun canzı bedeni halının arasına sarılmış halde bulundu. Boğularak öldürüldüğü belirlenin çocuğun cesedi, yapılan otopsinin ardından defnedildi.

Mersin'de kan donduran cinayet! Kapıcı fidye için kaçırdığı çocuğu boğarak öldürdü

KAPICI GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturma çerçevesinde, sitenin kapıcısı Hasan C. gözaltına alındı. Bodrum katın anahtarının sadece kapıcıda olduğu, olay günü ise sitenin güvenlik kameralarının kapalı olduğu öne sürüldü.

Mersin'de kan donduran cinayet! Kapıcı fidye için kaçırdığı çocuğu boğarak öldürdü

POLİSTEN ARAMA KARARI İSTEMİŞ

Enes Öter isimli site sakini, dün çocuğun okuldan geldikten sonra ortadan kaybolduğunu belirterek, "Polisler buraya geliyor. Zaten kapıcı sitenin kameralarını dün kesmiş. Bunu daha önce planlamış. Dün kapıcı ile damadı bodruma inerken benim kardeşim görüyor. Şaşırtıcı durum şu; biz kapıcıyla birlikte çocuğu aradık. En son polisler bodruma bakmak istiyor ama kapıcı arama kararı istiyor. Daha sonra polislerin gittiğini zannedip, kendi aşağı inip çocuğu halıya sararken suçüstü yakalandı. Aile Suriyeli ve kuyumcu. Çocukları karşılığında 400 avro fidye istemişler. Eğer polislere haber verirlerse öldüreceklerini söylemişler ve zaten öldürmüş" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Az insan olmayı bilin10 Mayıs 2023 10:19

Bu adamı kazığa oturtmalı İdam edilmeli o garibim çoçuğun o nefes alma çabasındaki o hali o korku nefes alamama acısı ve vahşice katl edilmesi insanlığa sığmaz din ırk ne olursa olsun insan olması üzülmemize yetiyor en ağır cezayı almalı

Sonraki Haber Yükleniyor...