Nişanlı çiftin korkunç sonu! Otomobil ikiye bölündü, onlardan geriye acı kare kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nişanlı çiftin korkunç sonu! Otomobil ikiye bölündü, onlardan geriye acı kare kaldı

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde korkunç kaza kazada, kamyonetle çarpışan otomobil ikiye bölünmesi sonucu nişanlı çift hayatını kaybetti. Çiftin yarın nikahları olduğu ve düğün alışverişinden döndükleri öğrenildi. Genç çiftten geriye ise en mutlu oldukları karelerden biri kaldı.

Feci kaza, TEM Otoyolu Saray gişeler mevkiinde meydana gelen feci olayda Nurettin Akgül idaresindeki  otomobil, yoldaki çalışmalar sebebiyle tek yöndeki yolda seyir halinde iken karşıdan gelen Tuncay Ekici’nin kullandığı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle  otomobil ikiye bölündü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

GENÇ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede kaza bölgesine gelen ekipler, kazanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilde bulunan Burhan Ç. (24) ve nişanlısı Kardelen C.(22) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan iki sürücü ise kısa sürede Çorlu Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Nişanlı çiftin korkunç sonu! Otomobil ikiye bölündü, onlardan geriye acı kare kaldı

DÜĞÜN ALIŞVERİŞİNDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Feci kazada hayatını kaybeden nişanlı çiftin yarın Kırklareli’nde nikah töreni olduğu ve nikah öncesi İstanbul’dan düğün alışverişi yaptıkları öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...