Pes dedirten anlar! ‘Sakat’ dilenci zabıtaları görünce sulama kanalından koşarak çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pes dedirten anlar! ‘Sakat’ dilenci zabıtaları görünce sulama kanalından koşarak çıktı

GÜNDEM Haberleri

Çoğu insanın duygularını istismar eden dilenciler bazen öyle bir şekilde yakalanıyorlar ki o anlarda ortaya ilginç anlar çıkıyor. Manisa'da sözde 'sakat' bir dilencinin şikayet edilmesi üzerine giden ekipler dilenciyi yakalamak istedi anca ekiplerden kaçan dilenci önce saklanma amacıyla sulama kanalına girdi sonra ekipleri görünce koşarak çıkmaya çalıştı.

Hemen hemen her noktada gördüğümüz dilencilerin bir çoğu insanların duygularını sömürerek para kazanıyor. Bu durumu tekrarlayan dilenciler vatandaşları rahatsız edecek noktaya kadar getirdi. Öte yandan üzerinde 'sağır, dilsiz, sakatım, açım yardım edin' vb. yazılar yazan dilenciler aslında pek de göründükleri gibi değil. Nitekim Manisa'da vatandaşların rahatsız olup şikayet ettiği dilenci de öyle.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Gediz Kavşağı civarında koltuk değneğiyle “sakatım” diyerek dilenen bir kişinin bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesine bağı zabıta ekipleri sevk edildi. 

SULAMA KANALINDAN KOŞARAK ÇIKTI

Vatandaşların duygularını istismar eden Recep Ç. İsimli dilenci, zabıta ekiplerinden yakalanmamak için sulama kanalına saklandı. Ekiplerden kaçamayacağını anlayan Recep Ç.’nin sulama kanalından zorlanmadan çıkması ise dikkat çekti. 

Pes dedirten anlar! ‘Sakat’ dilenci zabıtaları görünce sulama kanalından koşarak çıktı

Üzerinde yapılan aramalarda 120 TL para el koyan ekipler dilenen Recep Ç., hakkında Kabahatler Kanunu çerçevesinde işlem başlatırken el konulan paralar da kamuya aktarıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...