PKK üyeliğinden aranan eski HDP Milletvekili Halil Aksoy, İstanbul'da yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
PKK üyeliğinden aranan eski HDP Milletvekili Halil Aksoy, İstanbul'da yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hain terör örgütü PKK'ya üye olmak suçlamasıyla aranan HDP eski Milletvekili Halil Aksoy için ekipler düğmeye bastı. JASAT ekiplerinin Sultangazi'de düzenlediği operasyonla Aksoy, yakalandı.

Eski HDP Milletvekili Halil Aksoy, terör örgütüne üye olmaktan aranıyordu ve yakalandı. İstanbul Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) hakkında 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 24'ncü Dönem HDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy'un Sultangazi'de bir adreste olduğu bilgisini aldı.

Operasyon düzenleyen JASAT ekipleri Aksoy'u gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aksoy, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

2016'DA DA TUTUKLANMIŞTI

2016 yılında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) 24. Dönem Ağrı Milletvekili olan Halil Aksoy, "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...