Son dakika... Bakan Özer duyurdu: Depremden etkilenen 4 ilde eğitim kademeli başlıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Bakan Özer duyurdu: Depremden etkilenen 4 ilde eğitim kademeli başlıyor

GÜNDEM Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki çocuklar için güzel haberi duyurdu. Bakan Özer, "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizin bazı ilçelerinde 27 Mart itibarıyla yüz yüze eğitim başlayacak" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay'da Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Özer Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'da sağlam raporu olan okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu. Özer, "Hatay’da 27 Mart’ta başlatmayı planladığımız eğitim öğretim süreçlerine yönelik ilçe müdürlerimizle değerlendirmelerde bulunduk. Afet bölgesinde çocuklarımızın eğitimlerini sürdürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. 

KADEMELİ OLARAK BAŞLAYACAK

Özer konuşmalarının devamında, "Depremin etkilediği illerde eğitim-öğretimi sadece Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca sağlam raporu verilen okullarımızda gerçekleştireceğiz. Kapsamlı istişareler sonrası 4 ilde eğitim kademeli başlayacak. Malatya'da Arapgir, Arguvan, Kale, Pütürge, Yazıhan, Darende ve Hekimhan ilçeleri, Adıyaman'da Kahta, Gerger, Sincik ve Samsat ilçeleri, Kahramanmaraş'ta Andırın ve Ekinözü ilçeleri, Hatay'da Yayladağ, Altınözü, Erzin, Reyhanlı, Payas, Dörtyol ve Arsus ilçelerinde eğitim öğretim başlıyor." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...